Vleespakketten

Ingediend door nolrianne op di, 12/06/2016 - 20:41

Wij verkopen vleespakketten van ±15 kg. Ook is er losse verkoop van hamburgers en haasbiefstuk. Soms zijn er ook andere stukken vlees beschikbaar in de losse verkoop. Dit wordt dan op de site vermeld. Klik op de onderstaand kopje voor meer informatie.

De pakketten zijn ter grootte van ongeveer 15 kg. Het vlees wordt per soort verpakt. U hoeft het thuis alleen nog te verpakken tot de juiste porties.

Een pakket van ongeveer 15 kg kost €11,00 per kg.

Inhoud pakket:
• Biefstuk (gewoon- en kogelbiefstuk)
• Braadvlees
• Rosbief
• Entrecote, dunne lende
• Runderlappen
• Sucade
• Schenkel + mergpijpje
• Ribstuk
• Soep/hachee vlees
• Gehakt / verse worst

De vleespakketten worden bij de Gildeslager in het dorp verpakt. Alle onderdelen van de koe worden in de pakketten evenredig verdeeld. Van kogelbiefstuk tot stoofvlees.

Pakket 15kg
Pakket 15kg

Diepgevroren en per 5 stuks verpakt.
Prijs per 5 stuks: €6,50.
Prijs per 10 stuks: €12,50

Diepgevroren en geseald.
Verpakt per 2 stuks. Prijs €4,50 per 100 gram.

Als u interesse heeft schrijft u dan in via onderstaand inschrijfformulier. Als de leverdatum bekend is krijgt u van te voren bericht van ons.

Klik op het kopje hieronder voor een indicatie van de bereidingstijden van het vlees.

Wanneer vlees met een lange bereidingstijd te kort op het vuur staat, blijft het taai. Probeer het in dat geval iets langer te laten staan. Ook raden wij een vleesthermometer aan voor bijvoorbeeld de bereiding van rosbief.

Probeer ook eens een scheutje natuurazijn bij het vlees om het malser te maken.

 
Soort Bereidingstijd
Biefstuk Kort (5 min)
Rosbief Kort (25 min)
Entrecote Kort (6-8 min)
Braadvlees Lang (2-3 uur sudderen)
Sucadelap Lang (2-3 uur sudderen)
Runderlap Lang (2 uur)
Ribstuk Lang (2.5 uur)
Soep/hachee vlees Lang (2 uur stoven)
Pakket